[ Actualizat 11.07.2019 ]
Rezultate și confirmări examen 2, IULIE 2019
Rezultatele initiale ale concursului 2, iulie 2019

Programarea candidaților etapa 2: Orar + Săli

IMPORTANT: Candidatii se vor prezenta la interviu cu minim 30 minute inainte de ora programata.

Candidatii se vor prezenta la comisia la care au fost alocati, dimineata, cu jumatate de ora inainte de inceperea primului interviu al acelei comisii, pentru a-si copia pe calculatorul din sala prezentarile in format PPT sau PDF.

Conform Metodologiei, este responsabilitatea candidatului, sa isi verifice corectitudinea datelor introduse în lista atașată.

Listele de verificare

Toate interviurile se vor desfasura vineri, 19.07.2019, dupa urmatorul program:

IMPORTANT: Candidații care observă greșeli la opțiuni, medii, sau factorul K, trebuie să anunțe în scris acest lucru până vineri 19 iulie 2019 ora 9: prin email (secretariat@aut.upt.ro sau secretariat@cs.upt.ro); sau personal, între orele 8-9, la biroul la care s-au înscris.

Rezultate și confirmări examen 1, IULIE 2019
Rezultatele dupa confirmare ale concursului 1, iulie 2019
Rezultatele initiale ale concursului 1, iulie 2019
IMPORTANT: Candidatii trebuie sa se prezinte la Secretariatul corespunzator primei optiuni exprimate, pentru confirmarea prin semnatura a locului la care au fost admisi, miercuri 10.07.2019, ora 10. Neprezentarea la confirmari sau necompletarea actelor atrage excluderea din concurs, inclusiv pentru studentii declarati admisi. Secretariatele sunt: pentru cei care au avut prima optiune SE sau IT: B512, pentru ceilalti: B615

Programarea candidaților: Orar + Săli

IMPORTANT: Candidatii se vor prezenta la interviu cu minim 60 minute inainte (AIA), 30 minute inainte (CTI) de ora programata.

Conform Metodologiei, este responsabilitatea candidatului, sa isi verifice corectitudinea datelor introduse în lista atașată.

Listele de verificare

Toate interviurile se vor desfasura marti, 9.07.2019, dupa urmatorul program:

IMPORTANT: Candidații care observă greșeli la opțiuni, medii, sau factorul K, trebuie să anunțe în scris acest lucru până marți 9 iulie 2019: prin email (secretariat@aut.upt.ro sau secretariat@cs.upt.ro); sau personal, între orele 8-9, la biroul la care s-au înscris.

Eventualele contestații ale rezultatelor interviului se depun în scris miercuri 10 iulie 2019, ora 8:00, la Decanatul Facultății.

Examen admitere
Detalii despre desfășurarea examenului (prezentare, tematică interviu, etc.) se găsesc în metodologie (în particular anexa 2 din metodologia suplimentară ACPDF).

Candidații care au precizat ca primă opțiune una din specializările în limba engleză vor avea prezentarea și vor susține interviul în limba engleză. Interviul va conține de asemenea și o probă de engleză pentru cei care au cel puțin o opțiune în limba engleză.

Candidații care nu participă la interviu vor fi eliminați din concurs.

Interviul constă într-o prezentare de către candidat a unei propuneri de teme de cercetare, eventual corelată cu tema abordată la lucrarea de diplomă (licență), urmată de întrebări din partea membrilor comisie. Se recomanda (dar nu e obligatorie) consultarea in acest scop a unui cadru didactic sau cercetator din domeniu. .

Aprecierea prezentării de către comisie se face conform art. 19 din metodologia suplimentară ACPDF.

Timpul total alocat pentru fiecare student este de 5 minute (3 minute prezentare, 2 minute întrebari și discuții).

Cei care prezintă prin Skype: reprezentanții lor trebuie să ia legatura cu secretarul comisiei la care vor fi programați, pentru a se asigura că se va face corect conexiunea la Skype.

Studenții vor avea pregătit ca suport pentru interviu o prezentare (slide-uri) în format .PPT (compatibil Office XP sau 2000) sau în format PDF, întocmit conform art. 16-18 din metodologia suplimentară ACPDF.
Prezentările vor fi copiate de candidați pe calculatoarele din sălile de concurs, în ziua interviului, după un orar care va fi afișat (de regulă operațiunile de copiere se vor face dimineața, cu aprox. 30 minute înainte de începerea concursului).